Microsoft 365

Welke verschillende opties zijn er van Microsoft365 bij DaaS?

WinSys levert de Microsoft Business basisproducten, Microsoft Business Standard en Microsoft Business Premium.

De beide producten/services bevatten Office rechten inclusief lokaal gebruik, maar ook bijv. tot 300 personen Teams gebruik, maar liefst 50Gb mail en zelfs 1TB dataopslag is inbegrepen. Ook een extra virusscanner heeft u niet meer nodig want het inbegrepen security en compliance center beschermt u tegen spam en virussen. Word, Excel, PowerPoint en zelfs Access is natuurlijk incl. Outlook altijd automatisch up to date en zogeheten meervoudige authenticatie (MFA) beschermt uw identiteit en data extra. Als u data niet op uw lokale machine maar keurig binnen Teams of Onedrive bewaart, bent u hiermee ook bij alle business producten verzekerd van een goede backup en bescherming. Een ouderwetse fileserver is dan ook met Microsoft Business producten niet meer nodig, want via files-on-demand staat deze data snel en veilig.

Binnen DaaS levert WinSys dus dit al standaard maar het meest gekozen product is niet voor niets Business Premium. In de Business Premium (onderdeel van het WinSys Premium pakket) zit bovenstaande maar dan ook nog het volgende:

De meest gekozen optie is dan ook niet voor niets het Premium pakket waarbij u verzekerd bent van de meest veilige, remote managed oplossing van dit moment. Uw Windows10/11 Pro verandert daarmee automatisch naar Windows 10/11 Business.