DaaS is meer...

DaaS, oftewel 'Device as a Service' is dus veel meer dan alleen de hardware en daarbij horende supportgarantie.Een Windows 10/11 besturingssysteem Pro of zelfs helemaal aangepast aan jouw wensen en eisen. Het is allemaal mogelijk.

Een ongelukje zit soms in een klein hoekje, schade moet dan niet betekenen dat u onthand bent en weken niet over uw omgeving kunt beschikken. En DaaS is meer, dan bedoelen we ook meer. U krijgt altijd voorrang bij leveringen en beschikt ook na een termijn weer automatisch over up to date hardware. Daas is meer en wij bieden dat nu in Nederland!

Veiliger
Sneller
Up to date
Duidelijk

Een vast duidelijk maandbedrag betalen voor apparatuur die vooraf grondig is getest. Voordat u het apparatuur ontvangt, is er handmatig stuk voor stuk getest op functionaliteit. De zogeheten DOA check hoort dan ook standaard bij DaaS.

En uw licentie voor Microsoft 365 betekent voor u een volledig remote ondersteunde Office omgeving en meer. Zaken als Intune, autopilot, maar ook keiharde veiligheidsgaranties zijn inbegrepen en kunnen worden aangevuld door een gratis VPN dienst naar het datacenter van WinSys, maar ook optionele zaken als trainingen gebruik Microsoft Teams en natuurlijk de hele projectbegeleiding in geval van aantallen is meegenomen in ons aanbod. In de configurator vindt u de opties.